Pages

luni, 9 ianuarie 2012

Electroputere Parc: mall-ul in care bate vantul

M-au dus pasii si masina in oltenia de sarbatori, asa ca m-am gandit sa vizitez si noul mall "Electroputere Parc" din Craiova.

Imi amintesc zilele de inceput ale unor mall-uri de pe la noi, cu parti neterminate sau nefinisate complet, cu gresie in care te impiedicai din loc in loc, ca era pusa foarte prost si alte cele.

Dar niciunul nu m-a frapat inca asa cum a reusit "Electroputere Parc".

E o hala. O hala ... mare. Multe magazine "pe hartie", cam prea multe inca nu erau deschise. Nu ca as fi intrat in Zara / Stradivarius / Pull and Bear (ii cam iau de fraieri pe romani, in vest sunt mai OK) dar tare urat arata cu atata amar de spatiu nefolosit, pe langa care erai obligat sa treci. Si daca ar fi fost singurii...

Repet, e o hala. Un "camp" de magazine, unde simti cu vantul iti misca parul. Ca la asa hala, avand spatiu mare deschis deasupra magazinelor, culoare largi, ... conditiile pentru un mic alizeu erau perfecte.

Ce sa mai zic? Toaletele le gaseai doar daca vreun agent de paza iti explica unde sa cauti, intrarea fiind ca spre un depozit sau iesire de incendiu. Camera pentru bebelasi nu exista. Centrul info nu l-am vazut, deci probabil inca nu exista. Parcarea este varza / in constructie / neterminata, foarte mica si inghesuita, iar intrarea se face pe contrasens, sensul normal fiind blocat de masini parcate.

Cam naspa... singurul punct pe care il dau ar fi pentru existenta Auchan-ului, care si acolo are marfa si preturile care imi plac, chiar daca personalul mai are un pic de instruire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu