Pages

joi, 14 noiembrie 2013

[Updated] Black Friday 2013

Update1: si eMag si Flanco se adauga listei celor care devanseaza Black Friday pentru 22 Noiembrie! Flanco va tine doar in magazinele fizice, iar oferta este deja aici.
Update2: Market Online a anuntat oficial ca si ei vor devansa Black Friday. Deci daca vrei sa cumperi calculator, telefon sau alte electronice/electrocasnice, 22 Noiembrie va fi Black Friday pentru tine.
Update3: tot in 22 Noiembrie (ora 0:00) : Oktal.ro
Update4: E-Boda va avea la ei pe site Black Friday tot in 22.
Update5: Libris - tot in 22!
Update6: clickshop.ro - tot week-end-ul 22-24
Update7: Dedeman va avea oferte de Black Friday, in magazin, tot in 22 Noiembrie.


Dupa semi-esecurile Black Friday din anii trecuti, anul acesta ar trebui sa iasa bine. Dar nu cred ca va fi asa. Ca pica prost. Si la cum se bat firmele sa arunce oferte, sa "fure startul".. incep sa fiu optimist!

RCA-Ieftin

Black Friday se tine in vinerea de dupa a patra joi din Noiembrie. Da, complicat. Ei bine, anul acesta pica in 29 Noiembrie. Adica sambata in 30 va fi Sf. Andrei si duminica 1 Decembrie. Eu cred ca lumea va cam avea multe altele de facut decat sa stea cu ochii pe serverele lor mai mult sau mai putin blocate.

Oricum, in limita informatiilor mele voi adauga aici cat mai repede posibil magazine online care vor "sarbatori" Black Friday. Nu de alta, dar poate vrei sa urmaresti produse si preturi, poate vrei sa iti faci din timp o lista de magazine sigure si reale, nu tepe (ca si acea "afacere" incepe sa se dezvolte).

Cudetoate.ro

Ce stiu pana acum este ca unii vor sa preintampine problema sarbatorilor suprapuse cu Black Friday si il vor avea in 22 noiembrie!

Mai stiu ca site-urile consacrate de IT&C si electrocasnice - eMag, Altex, Market Online vor raspunde la apel. Nu stiu daca Flanco va fi doar offline, ca anul trecut, dar sunt sanse mari, la cum le merge site-ul.

Dar vor fi si altii. Librarii (cu transport gratuit sau fara), magazine de incaltaminte, magazine de copii, toate si-au anuntat - mai mult sau mai putin discret intentia de a face ceva special de Black Friday.

Bodosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu