Pages

marți, 23 august 2011

Digi Mobile: bile albe

Am scris de curand cum Orange si Vodafone aproape ne jefuiesc la preturile la gadgeturi si telefoane si ca incepe sa fie mai ieftin la magazinele de electronice.Ei bine, la Digi situatia este complet pe dos.

Am mai avut discutii cu prietenii pe tema Digi si despre faptul un pic ciudat si neclar din contract legat de niste bani pe care trebuie sa-i dai pe telefon daca reziliezi prea devreme contractul. Ei bine, mi s-a stricat telefonul (la o utilizare la greu in ultimii 2-3 ani nu e de mirare, ca totusi e Huawei, nu Nokia) si am trecut pe la ei. Telefonul de fapt e in custodie. Au verificat eroarea si in 10-15 min aveam in mana un altul, functional. Nu nou, ci reconditionat, dar merge bine. Deci si taxa aceea e doar daca reziliezi contractul si nu prezinti telefonul.

O alta chestie faina la Digi este noutatea la tarife. Deja de demult tarifele lor sunt imbatabile (chiar ma intreb daca au profit), dar cum lumea le foloseste in mare parte "in retea" nu se vede foarte mult (desi la abonamentul de 2 euro chiar si sunatul in afara retelei e foarte rentabil). Noutatatea vine la roaming. In timp ce Orange si Vodafone au tarifele maximale la limita celor cerute de UE (Europa: 35 centi/min apel catre Romania, 11 centi/min apel primit), Digi are 20 centi / 9 centi.

Foarte bine RDS, tineti-o tot asa!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu